Opstelling zonder representanten

Bij een opstelling zonder representanten ben je alleen met de persoon die de opstelling begeleid. Dit houdt in dat jij de persoon bent die alles ervaart.

Er worden voorwerpen gepakt die passen bij jouw verhaal. Gaat het over gezinsleden dan komen er poppen bij, gaat het over gevoelens of bepaalde emoties dan mag jij iets uitkiezen wat daar voor staat. Dit mag jij in de ruimte plaatsen waar jij vindt dat het mag staan. Vanaf dat moment ga je voelen wat dit met jou doet. Wat gebeurt er als je bij jouw emotie gaat staan? Wat zie je en voel je gebeuren als er een voorwerp wordt verplaatst? Hoe is het voor je om jouw familieleden in de ruimte te plaatsen en kan je zien wat iedereen zijn of haar plaats is? Wie staan er bij elkaar of wie juist niet? Wat doet dit met jou? Wat doet dit met jouw familieleden?
Door de energiestroom ga je onderliggende gevoelens en gedachten ervaren. De persoon die de opstelling begeleidt zal hier samen met jou naar kijken, waardoor je inzichten krijgt op jouw vraag.

* Het uurtarief bij Innerlijke Kracht voor een opstelling bedraagt 60,- euro. Een opstelling duurt gemiddeld anderhalf uur.