Opstelling met representanten

Bij een opstelling met representanten zullen er meer mensen aanwezig zijn. De persoon die de opstelling begeleidt zorgt ervoor dat er naast jou meerdere mensen aanwezig zijn. Dit zijn mensen die jij niet kent, als representant gaan staan voor de mensen, gevoelens en gedachten die horen bij jouw vraag. Gaat het over jouw gezin van herkomst dan zullen zij voor jouw gezinsleden gaan staan. Vader, moeder, broers, zussen en natuurlijk gaat er iemand als representant staan voor jou.

Het zou kunnen dat je heel de opstelling alleen maar kijkt naar wat er gebeurt, maar het is ook mogelijk dat je mag gaan staan voor jezelf. De representanten die geen voorkennis hebben van jou en jouw familie zullen zich gaan voortbewegen en vertellen wat ze voelen en ervaren. Hierdoor komen onderliggende verstrikkingen aan het licht en kan er iets veranderd worden in het systeem.

* Een opstelling met representanten duurt 120 minuten en kosten hiervoor bedragen 100 euro per keer.
* Kom je enkel voor een opstelling en hebben we elkaar nog nooit gezien? Dan zal er een week vóór de opstelling een gesprek plaatsvinden van 45 minuten en een week na de opstelling een telefonisch gesprek. De bijkomende kosten hiervoor bedragen 40 euro.

Representant

Wil jij graag mee doen als representant? Dat is natuurlijk mogelijk. Het verwonderlijke van mee doen als representant in een opstelling is dat de persoon, emotie of het gevoel wat jij representeert altijd aansluit bij jouw persoonlijke verhaal. Als representant krijg je prachtige inzichten in jouw persoonlijke proces. Daarnaast is het enorm bijzonder om deel te nemen aan een opstelling.

* De kosten voor een representant bedragen 20 euro.