Open ochtend en workshop opstelling

Open ochtend

Tijdens een open ochtend ga je ervaren wat een systemische opstelling met representanten inhoudt. Jij mag komen kijken, mee doen als representant of een vraag inbrengen en dat geheel vrijblijvend! De ochtend begint met een uitleg over opstellingen en vervolgens zullen er twee of misschien wel drie opstellingen plaatsvinden. Ben je altijd al nieuwsgierig geweest, loop jij met een vraag rond of heb je gewoon zin om mee toe doen? Je bent van harte welkom!

* Klik hier om je aan te melden.

Workshop

De workshop begint met een korte kennismaking met elkaar. Er zal uitleg plaatsvinden over opstellingen en vervolgens zullen we beginnen. Op deze avond kan het zijn dat je een vraag in brengt, gekozen wordt als representant of dat je kijkt naar wat er gebeurt. Vooraf is hier niks over te zeggen en daarom zijn de kosten voor iedereen hetzelfde.

Het verschil met een open avond over systemische opstellingen is dat de energiestroom bij een workshop anders is. Bij een open avond zijn er veelal mensen die erg nieuwsgierig zijn en komen kijken. Tijdens een workshop hebben de aanwezigen meer drijfveer om daadwerkelijk iets te doen en te bereiken voor zichzelf.

* De workshop duurt drie uur, is op aanmelding en de kosten hiervoor bedragen 30 euro.

Klik hier voor de agenda.