Ontwikkeling naar therapeut

Mijn ontwikkeling naar therapeut is begonnen bij bewustwording. Bewustwording over het feit dat ik hooggevoelig ben, maar ook zeker over hoe ik mezelf behandeld heb.

‘Alles begint bij jezelf.’

Vanaf dat besef ging ik van ziek naar genezing. Al de lichamelijke klachten en stemmingswisselingen die ik had verdwenen, maar het eenzame gevoel bleef. Totdat ik er achter kwam dat ik mezelf constant in de steek liet. Ik kon niet bij mezelf blijven en was constant bezig met andere mensen. Ik vergat mezelf.
Door inzicht te krijgen in bepaalde patronen in mijn leven, heb ik kunnen groeien tot de persoon die ik vandaag ben.

De afgelopen jaren heb ik verschillende workshop, cursussen en opleidingen gevolgd. Ik ben gestart met twee workshops bij Petra Busio en behaalde hier twee certificaten voor de workshop ‘Ik, kracht, ki’ en ‘Liefde, leven, loslaten’.
Vervolgens heb ik een eenjarige cursus gevolgd bij Annet Moelands-Aarts over mediumschap. Na een succesvolle afronding van deze cursus, ben ik gestart op de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland in Eindhoven. Hier heb ik de basisopleiding voor Paranormale Therapie behaald.  Na deze opleiding besloot ik dat het tijd werd voor een bredere opleiding en koos ik voor de New Energy Movers Academie in Breda. Een HBO opleiding van drie en half jaar en hiervan heb ik in 2017 mijn diploma behaald. In mei 2018 ben ik terug gegaan naar Petra Busio voor een cursus Healing’ en ook dit pas ik nu toe in mijn praktijk.

De komende jaren zullen hier verschillende workshops, cursussen en misschien nog wel opleidingen bij komen. Ik ben niet van plan om stil te blijven zitten. Er is altijd ruimte voor verandering en nieuwe ontwikkelingen.