Healing behandeling

 

Tijdens een healing behandeling wordt er gewerkt met energie. Wij zijn meer dan ons fysieke lichaam. Wij mensen hebben ook een energetisch lichaam, dit is een blauwdruk waarin alles is opgeslagen van jouw leven. Wat je mee draagt van je ouders, hoe je was als kind en wat je hebt mee gemaakt. Maar ook wie jij bent, al je gevoel, emoties en gedachtes. Alles is opgeslagen in jouw energie.

We dragen alles van ons hele leven mee en zelfs nog van onze voorouders. Nu kan je je vast wel voorstellen dat deze negatieve energie heel erg vermoeiend kan zijn. Zeker als bepaalde stukken nooit verwerkt zijn. Dit uit zich in het begin als gevoelloosheid. Tot het moment dat deze gevoelens/ervaringen niet meer weggestopt kunnen worden. Deze gevoelens en ervaringen worden dan te groot  en dan beginnen er klachten op te spelen. Dit uit zich in fysieke pijn, drukke gedachten, slecht kunnen slapen, heel erg veel nadenken, onrustig zijn en stemmingswisselingen.

Hooggevoelige mensen pikken in hun directe omgeving in een kort tijdsbestek veel meer prikkels op.  Bovendien zitten zij hoger in hun energie, waardoor zij prikkels van buitenaf niet in de aarde door kunnen laten stromen. Ze zijn super gevoelig en pikken alle subtiele signalen op. Naast het feit dat zij heftig reageren op de prikkels van binnenuit, reageren ze ook nog eens op al de prikkels van buitenaf. Hierdoor krijgen zij sneller last van de eerder genoemde klachten. Zij trekken alles aan in hun systeem en krijgen daarom sneller blokkades in hun eigen energieveld.

Met een healing behandeling worden blokkades verwijderd en wordt er  schone energie toegevoegd op de plaatsen waar het nodig is. Op deze manier kan jouw energie weer gaan stromen en kan je jouw lichaam en emoties weer gaan voelen. Op die manier ervaar  je minder drukken gedachtes  en verdwijnt de veelal fysieke pijn.

* Het uurtarief bij Innerlijke Kracht voor een healing behandeling bedraagt 60,- euro. Een healing behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur.