Aanbod

‘Ik werk met alles wat je kunt zien en niet kunt zien.’

Hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid is een erkend persoonlijkheidskenmerk waarbij het zenuwstelsel en de zintuigen fijngevoeliger zijn. Hierdoor komen prikkels van buitenaf sneller en heftiger binnen. Dit kost enorm veel energie en brengt verschillende klachten met zich mee.
Tijdens de therapie leer ik jou hoe je om kunt gaan met de hoeveelheid prikkels die je ervaart. Je zult merken dat het minder belastend wordt, je gaat minder nadenken en daardoor krijg je meer zelfvertrouwen.

‘Loop je tegen dingen aan die je niet opgeruimd krijgt, is het dan wel van jou?’

Systemische opstellingen

Systemische opstellingen zijn bijna niet uit te leggen. Dit is iets wat je eerst moet ervaren om het te kunnen begrijpen en zelfs dan is het haast niet te bevatten wat er gebeurt. Om jullie inzichten te geven in wat systemische opstellingen inhouden, geef ik workshops. Klik hier en zie de mogelijkheden in mijn agenda.

Bij systemische opstellingen wordt het onderliggende probleem zichtbaar gemaakt. Er wordt gewerkt vanuit het wetende veld en dat zal inzichten geven in jouw situatie.
Ervaar jij problemen binnen relaties met anderen, jouw gezin, op je werk of met jezelf? Zie jij bepaalde patronen die zich herhalen binnen je familie, maar krijg je er geen vat op? Zijn er terugkerende emoties, maar weet je niet waar ze vandaan komen? Vind je het lastig om relaties in stand te houden? Dan zijn systemische opstellingen prachtige manieren om hier naar te kijken en iets te veranderen in jouw systeem. Zodat wat gebroken is, weer heel mag zijn.